Volg ons op facebook:

Koller Eerbeek

Koller Installatietechniek

Home Zonnepanelen

De elektriciteitsprijs is de afgelopen tien jaar verdubbeld. Zelf duurzame energie opwekken is alleen al om díe reden een mooi vooruitzicht. Bovendien krijgt de woning een groener energielabel, wat gunstig is voor de verkoopwaarde.

Hoge opbrengst, extra groen

Koller Installatietechnieken BV plaatst bij voorkeur CentroSolar zonnestroomsystemen van Bosch – Nefit. “Deze A-merk panelen leveren aantoonbaar tot 5% meer opbrengst aan groene stroom dan vergelijkbare systemen. Ze zijn ‘made in Germany’ volgens de strengste Europese normen en hoeven niet te worden aangevoerd uit het Verre Oosten. Dat scheelt transport, dus extra groen. De panelen zijn bovendien onderhoudsvrij en gaan lang mee. Juist voor duurzame producten is die zekerheid essentieel, want duurzaamheid veronderstelt een lange levensduur.”

“Maar het belangrijkste zijn wel de garanties die Bosch – Nefit geeft. Die zijn uniek in de markt. Het hele systeem is compleet TÜV-gekeurd en je krijgt 26 jaar garantie op het vermogen van de panelen. En werkt er iets niet, dan zit je niet met allerlei veschillende leveranciers uit verre landen. Wij kunnen altijd terugvallen op Bosch – Nefit. Dat biedt zekerheid, ook voor onze klanten”.

Naast de winst voor het milieu levert een Bosch – Nefit zonnestroomsysteem decennialang gratis groene stroom. Maar wat als je niet van plan bent zo lang in je woning te blijven wonen? Koller Installatietechnieke BV : “Dan is het laten plaatsen van een zonnestroomsysteem ook interessant. Zelfs voor wie zijn huis nú zou willen verkopen, is de aanschaf van een zonnestroomsysteem de investering waard. Het energielabel dat verplicht wordt, is dan groener en een woning met een groener energielabel brengt gemiddeld 3 tot 4% meer op!”

Sunned_fullbanner_468x60_v2

 

Meer informatie

Wie geïnteresseerd is in het zelf opwekken van duurzame stroom kan terecht bij Koller Installatietechnieken B.V., Stationstraat 3, 6960 AB,  Eerbeek. Telefoon  0313-659027 of via deze link.
Meer informatie vindt u ook op http://www.nefit.nl/consument/producten/product_detail/product_1158 ,
En of U in aanmerking komt voor de subsidie: http://www.agentschapnl.nl/programmas-regelingen/subsidieregeling-zonnepanelen

 

Groene woning meer waard

IMG-20130411-WA0000-640x480

 

Reactie opdrachtgevers:

“Alles doet het goed en we hebben tot heden door de vele zon nog alle stroom zelf opgewekt en niets hoeven inkopen!
Ik sta heel vaak de standen op te schrijven. Leuke hobby! Daarna ga ik nog grafieken maken”

 

“Ze doen het en het ziet er prima uit.
Het was ook gezellig werken met uw mensen.

Hartelijk dank.”

 

 

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO