Eerbeeks bedrijf Koller ontvangt college B&W

Eerbeeks bedrijf Koller ontvangt college B&W

 

Eerbeeks bedrijf Koller ontvangt college B&W

Het voltallige college bezocht gistermiddag het bedrijf Koller Installatietechniek BV in Eerbeek. De gemeentebestuurders werden in het pand aan de Stationsstraat 3 (het toekomstige Elis Ligtleeplein) ontvangen door eigenaar Arjan Willems.

De heer Willems gaf een presentatie over het bedrijf dat al sinds jaar en dag actief is op het gebied van loodgieterswerk, centrale verwarming, badkamers, keuken, dak- en zinkwerk en montagewerk. Aansluitend verzorgde Willems een rondleiding langs het magazijn en de werkplaats van het bedrijf. Uiteraard werd er tijdens het werkbezoek ook van gedachten gewisseld over het programma Ruimte voor Eerbeek en de kansen die dit programma voor het dorp Eerbeek en de lokale ondernemers kan bieden.

“We hebben weer kennis gemaakt met een buitengewoon betrokken ondernemer en een bedrijf met gedreven en deskundige medewerkers die staat voor een uitstekende dienstverlening. Een bedrijf dat we heel graag een mooie en lange toekomst in onze gemeente gunnen”, liet burgemeester Van Hedel bij afloop van het bezoek weten.