Volg ons op facebook:

Koller Eerbeek

Koller Installatietechniek

Home Koller Installatietechnieken

Belangrijke veiligheidswaarschuwing Nefit Topline

Bent u gebruiker van een cv-toestel van het type Nefit TopLine, TopLine Compact of Nefit TopLine AquaPower (Plus) tot en met 30 kW welke geproduceerd is vanaf 2006 tot en met 2009, dan vragen uw aandacht voor het volgende;

In 2009 hebben wij vastgesteld dat, wanneer de branderklemmen na het uitvoeren van onderhoud niet juist worden gesloten, de brander niet altijd voldoende wordt afgesloten. Hierdoor kunnen binnenin het toestel rookgassen ontsnappen, waardoor smeltschade kan ontstaan aan de binnenzijde van het toestel. Dit zou kunnen leiden tot brand.

Sinds eind 2009 worden de versie 1-branders al vervangen en in veel gevallen is deze brander de afgelopen jaren al door de installateur of onze eigen servicemonteur vervangen door een aangepaste branderset, welke onjuiste sluiting van de brander voorkomt. Nog niet alle betrokken toestellen zijn omgebouwd en wij willen ook de resterende versie 1-branders uit de markt halen.

Brander Nefit TopLine-serie 2006-2009

Vervanging

In opdracht van Nefit zal uw installateur of onderhoudspartij deze vervanging uitvoeren tijdens het eerstvolgende reguliere onderhoud. We hebben de installateurs in de Nederlandse markt hiervan op de hoogte gebracht. Deze vervanging is voor u kosteloos.

Regulier onderhoud

Goed onderhoud is cruciaal voor een goede en veilige werking van uw cv-ketel. Voor TopLine-toestellen schrijven wij voor om minimaal 1 x per 2 jaar onderhoud te laten uitvoeren door een erkend installateur of onderhoudsbedrijf. Mocht u nog geen regulier onderhoud laten uitvoeren dan raden wij ten zeerste aan dit nu te laten doen. In het kader van dat onderhoud kan ook bovengenoemde brandervervanging plaatsvinden.

Hoe kan ik zien welk toestel ik heb?

Controleer hiertoe de typeplaat bovenop het toestel. Het toesteltype vindt u bij ‘’Model’’: begint het type met ‘’Nefit TopLine’’ en bevat de cijferreeks linksboven de combinatie 06 (2006), 07 (2007) , 08 (2008) of 09 (2009), dan geldt de waarschuwing voor uw toestel.

> Klik hier voor een voorbeeld van het typeplaatje

Bent u gebruiker van één van de genoemde TopLine toestellen dan verzoeken wij u vriendelijk doch dringend om uw medewerking te verlenen. Mogelijk is de brander van uw toestel eerder vervangen door een nieuwe versie. In dat geval is uw toestel al aangepast en is vervanging niet nodig.

Mocht u geen vaste installateur of onderhoudspartij hebben, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met Nefit consumentenservice, zij zullen u vervolgens in contact brengen met de dichtstbijzijnde erkende Nefit partner.

U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via het speciale actie-telefoonnummer 088-9960270.

Wij realiseren ons dat deze actie mogelijk ongemak voor u meebrengt, maar veiligheid voor u als gebruiker is voor ons de hoogste prioriteit.

 

Storingsdienst

Koller Installatietechnieken B.V. heeft een eigen storingsdienst. Deze storingsdienst is niet om commerciële redenen opgezet, maar bedoeld om onze klanten ten aller tijden te kunnen voorzien van onze diensten, mochten de situatie er buiten kantoortijden om vragen.Omdat wij de vrije tijd van onze medewerkers niet onnodig willen verstoren, moet deze dienst niet gezien worden als een verlenging van de reguliere werktijden. De storingsdienst is dan ook uitsluitend oproepbaar voor onze vaste relaties en alleen bedoelt wanneer de storing onder geen enkele voorwaarden kan wachten.

Voor overige vragen kunt u zich wenden tot: Koller Installatietechnieken BV, Stationstraat 3, 6961 DX Eerbeek, Tel. 0313-659027

Onderhoud?:

Dit is de Dag uitzending d.d. 03-11-2014.     Goed onderhoud verdient zich terug.

Zonatlas:

De zonatlas laat in één oogopslag zien welke daken in een gemeente geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen en het opwekken van zonne-energie. Huiseigenaren kunnen door middel van een eenvoudige rekenmodule snel uitrekenen wat de investering hen zal opleveren. Lees meer.

U wilt Uw bestaande cv ketel, HR combi ketel, gashaard, radiator(en), dakgoten (zink, koper), dakbedekking (bitumen, zink, koper), luchtverwarmer, badkamer laten vervangen of U wilt een complete cv -installatie, vloerverwarming, water of gasinstallatie, badkamer, mindervalide sanitair, mechanische ventilatie, Gebouw Beheer Systeem (GBS) of duurzame energie dan bent U bij Koller Installatietechnieken op het goede adres. Tevens het vertrouwde adres voor het laten onderhouden van Uw gasgestookte toestellen, of overige installatiewerkzaamheden.

Extra groen met zonne-energie

Koller Installatietechnieken B.V. maakt Eerbeek e.o. extra groen met zonne-energie

Wie zonnepanelen laat installeren, kan daarna tientallen jaren zijn eigen groene stroom produceren. De energierekening gaat blijvend omlaag en wie zelf elektriciteit produceert is minder afhankelijk van energiebedrijven. Tenminste als je de juiste keuzes maakt. Volgens Koller Installatietechnieken B.V. zien mensen door het enorme aanbod door de bomen het bos niet meer en zijn goede garanties ver te zoeken. Het is dan ook zaak om te kiezen voor een hoogwaardig systeem en een leverancier die voldoet aan de Europese aansprakelijkheidsregels. Er zijn veel redenen om nú in actie te komen.

bannerlogos

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO