Volg ons op facebook:

Services

Home Diensten

Ervaren loodgieters en dakdekkers

Bij loodgieters en dakdekkers draait alles om vakmanschap. Onze ervaren vakmensen zijn ware specialisten op het gebied van aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen, riolering, hemelwaterafvoer, zinkwerk en bitumen daken. Zij werken vlot en netjes en kunnen u uitstekend adviseren. Als klant van Koller Installatietechniek heeft u bovendien de zekerheid van een 24/7-servicedienst. Bij ernstige lekkages of andere acute problemen, helpen wij u snel uit de brand.

CV Installatietechniek

Plaatsen en onderhouden van CV installaties is onze kracht, daarnaast zijn wij erkend dealer van verschillende merken.

Electrische installaties

Het verrichten van elektrotechnische werkzaamheden is al ruim 15 jaar onderdeel van onze dienstverlening. U kunt bij ons voor alles terecht.

Duurzame energie

Wij houden ons bezig met duurzame energie, waarin wij als duurzame energiebron de beste zonnepanelen leveren

koller auto achter

Service en Onderhoud

Koller Installatietechniek biedt u de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten bij de aankoop en installatie van een CV-Ketel.

Loodgieterswerk

Renovatiewerkzaamheden. Aanleg badkamers in zowel nieuwbouw, verbouw als bestaande bouw en het leveren en plaatsen van sanitair.

Dakwerken

Onze ervaren vakmensen zijn specialisten op het gebied van aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, zinkwerk en bitumen daken.

Installateur voor grote en kleine projecten

Koller Installatietechniek is uw partner voor kleine en grote projecten. Door onze moderne visie op ketensamenwerking en onze ruime ervaring kunnen wij een centrale rol spelen bij uiteenlopende projecten.

Woningbouwverenigingen, bedrijven,zorginstellingen

Wij hebben veel ervaring in de woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, en werken nauw samen met verschillende woningbouwverenigingen. Daarnaast zijn wij de vaste installatiepartner voor bedrijven en zorginstellingen.

Samenwerking met projectontwikkelaars

Nieuwbouwprojecten, klein én groot, zijn bij Koller Installatietechniek in vertrouwde handen. Wij werken daarvoor samen met verschillende projectontwikkelaars en aannemers

We-Build-Awesomeness-Image
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO